Zoek in 25 vacatures en 1 trainingen & activiteiten

Filter de zoekresultaten

Filter op regio:

Filter op cluster:

Filter op doel:

Medewerker koffiecorner - Kringloopwinkel Noppes Zaandam

Aantal uur/dagdelen in overleg

Wij zoeken meerdere medewerkers voor de koffiecorner bij de vestiging van Noppes Kringloopwinkel in Zaandam

Deze functie is voor mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Je hebt beschikking nodig van de gemeente waar je woont of je solliciteert op deze functie als vrijwilliger.

De koffiecorner is het centrale punt waar klanten van Noppes een lekker kopje koffie met warm appelgebak komen eten. Het is een welbekende plek waar mensen zich thuis en welkom voelen! Als medewerker van de koffiecorner  ontvang je de klanten altijd met een vriendelijke lach.


Over welke competenties beschik je of ben je bereid te leren?

Welke taken horen daar bij?
Kassawerkzaamheden, koffie/thee inschenken, taart opwarmen en serveren, klanten te woord staan en vriendelijk ontvangen, schoonmaken en houden van de werkruimte, administratieve handelingen (lijsten invullen e.d.).

Wat is belangrijk dat je kunt?
Op tijd komen, verantwoordelijkheidsgevoel, verzorgd en representatief overkomen, kunnen samenwerken, klantgerichtheid en -vriendelijkheid, betrouwbaar.

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag van 10 uur tot 16 uur
(vanwege corona is de koffiecorner tijdelijk gesloten)

Ben jij enthousiast? Reageer dan op deze vacature!


Doel van deze vacature: Participatie

Kringloopwinkel Noppes Zaandam

Kringloopwinkel Noppes Zaandam
Cornelis Ouwejanstraat 7
1506 SX Zaandam

www.noppeskringloopwinkel.nl

De kringloopwinkels van Noppes bieden een ruim assortiment van meubels, kleding, schoenen, boeken, platen, cds, huishoudelijke artikelen, koelkasten, wasmachines, fornuizen, diepvriezers, afzuigkappen, video en audioapparatuur, televisies, speelgoed, computers, fietsen, wandversiering, verlichting, serviezen, glaswerk en nog veel meer!
Noppes creeert tweede kans voor mens en milieu Noppes Kringloopwinkels beperken de hoeveelheid grof huisvuil door hergebruik te stimuleren, met balans tussen milieu, mens en maatschappij. In de professioneel opgezette, zonder winstoogmerk werkende kringloopwinkels krijgen minder kansrijken op de arbeidsmarkt de mogelijkheid zich op werkgebied te (her)ontwikkelen. Daarmee is Noppes milieubewust, maatschappelijk betrokken en voordelig voor iedereen.

De koffiecorner is een centrale plek in de organisatie en daarmee vaak een belangrijk visitekaartje. Bezoekers worden ontvangen, gasten of collega's ontmoeten elkaar en er ontstaan nieuwe ideeen.Meer informatie of solliciteren?

Stuur een mail naar:
Tanja Schmitz - t.schmitz@leviaan.nl

Direct solliciteren

*
*
*
* Naam en telefoonnummer of e-mail zijn verplicht.
Wilt u weten hoe Leviaan omgaat met uw persoonsgegevens? Lees dan onze privacy- en cookieverklaring.
Sitemap Disclaimer Colofon Privacy- en cookieverklaring