zoek in 18 vacatures

Filter de zoekresultaten

Filter op regio:

Filter op cluster:

Filter op doel:

Vriendschap in beweging

Wil jij graag je vaardigheden voor het aangaan en onderhouden van vriendschappen vergroten? Dan is deze cursus vast iets voor jou!


Vriendschap in beweging is een inspirerende cursus voor mensen die zich (weer) een weg willen banen naar vriendschap. Steeds meer mensen ervaren in deze tijd gevoelens van afzondering en eenzaamheid. Dit geldt voor veel ouderen, voor mensen die niet (meer) deelnemen aan het arbeidsproces en het gaat vaak ook op voor mensen die te maken hebben met een psychische kwetsbaarheid. In deze laagdrempelige cursus ga jij je bezighouden met het beeld dat jij hebt van vriendschap. Je leert genuanceerder kijken naar menselijke relaties en inventariseren in je huidige sociale contacten. Door bewust na te denken over dit onderwerp en daarover in gesprek te gaan met anderen, krijg je handvatten aangereikt waardoor je doeltreffender en zelfbewuster je eigen rol als vriend of vriendin kunt innemen. De cursus wordt begeleid door 2 ervaringswerkers die werkzaam zijn bij 1 van de volgende organisaties: GGZ-NHN, RCO 'de Hoofdzaak' en Leviaan. De volledige informatie over deze cursus kun je vinden op de volgende website: link


Voorafgaand aan de cursus wordt je uitgenodigd voor de introductiebijeenkomst. Deze bijeenkomst is op dinsdag 6 maart vanaf 13.00 uur.


Praktische informatie

Dinsdag 13 maart
Elke dinsdag
13:00 tot 16:00 uur
12 bijeenkomsten

Locatie:

GGZ NHN - Hoorn
Wilhelminalaan 2
1623 MA Hoorn

Meer informatie

Stuur een mail naar:
Corrie Keller - c.keller@leviaan.nl

Direct aanmelden

Dhr.    Mevr.   

Gegevens contactpersoon of begeleider (indien van toepassing):

Wat is uw motivatie om deel te nemen aan de activiteit/cursus? *

Heeft iemand u deze cursus/activiteit geadviseerd, of is het uw eigen keuze om deel te nemen? *

Eigen keuze   Het is mij geadviseerd

Zijn er nog extra aandachtspunten in uw begeleiding waar wij rekening mee moeten houden tijdens het verloop van de activiteit/cursus?
Zo ja, wat:

Eventuele opmerkingen en/of vragen:

* Verplicht in te vullen
sitemap disclaimer colofon