Zoek in 24 vacatures en 2 trainingen & activiteiten

Filter de zoekresultaten

Filter op regio:

Filter op cluster:

Filter op doel:

Werkplaatsmedewerker - Leviaan participatie Upcycle

1 tot 5 dagdelen per week

Ben jij onze creatieve geest die ons gaat helpen met het opknappen van oude meubels of woonaccessoires? Solliciteer dan direct!

Wij zijn op zoek naar een medewerker die creatief is en het leuk vindt om te werken met zijn/haar handen. Je bent geheel vrij in wat je maakt en hoe je iets maakt, je zit dan ook vol met creatieve ideeën. Je bent handig en kan met (hand)gereedschap overweg of bent bereid dit te leren.


Op deze advertentie kun je solliciteren als je een afstand hebt tot de arbeidsmarkt. Je hebt hiervoor een zorgbeschikking nodig of je kunt op deze functie als vrijwilliger solliciteren. Het is nog geen betaalde baan.


Doel van deze vacature: Participatie

Leviaan participatie Upcycle

Leviaan participatie Upcycle
Amberhout 72
1507 EE Zaandam

www.durfteparticiperen.nl

Bij deze locatie in Zaandam geven wij oude meubeltjes en woonaccessoires een tweede leven. Door reparaties uit te voeren en ‘opknap’ werkzaamheden te doen zoals als schilderen en lakken, maken wij alles weer als nieuw. Ook maken wij nieuwe producten van gebruikte en tweedehands materialen en onderdelen. Elk product is uniek en volledig bedacht en gemaakt door een van de medewerkers. Wij verkopen onze producten vanuit onze werkplaats en via de webwinkel www.winkel.leviaan.nl. U kunt ook gewoon even bij ons binnenlopen voor een kopje koffie en een babbeltje. Bij Leviaan participatie Upcycle geeft oude meubeltjes en woonaccessoires een tweede leven. Door reparaties uit te voeren en ‘opknap’ werkzaamheden als schilderen, lakken, nieuwe handgreepjes e.d. uit te voeren maken we alles weer als nieuw.
Verder maken we ook compleet iets nieuws van gebruikte en tweedehands materialen en onderdelen. Elk product is uniek en volledig bedacht en gemaakt door één van de medewerkers. Deze worden verkocht via de website www.ribwwinkel.nl en in de winkel gevestigd naast de werkplaats. De winkel heeft tevens een ‘buurthuis’ functie waarbij overdag ook een koffie-inloop is.Meer informatie of solliciteren?

Stuur een mail naar:
Ilona de Roo - i.deroo@leviaan.nl
Zorgbemiddeling - zorgbemiddeling@leviaan.nl

Direct solliciteren

*
*
*
* Naam en telefoonnummer of e-mail zijn verplicht.
Sitemap Disclaimer Colofon Privacy- en cookieverklaring