Zoek in 18 vacatures en 5 trainingen & activiteiten

Filter de zoekresultaten

Filter op regio:

Filter op cluster:

Filter op doel:

Medewerker koffiecorner - Kringloopwinkel Noppes Purmerend

Aantal uur/dagdelen in overleg

Wij zoeken meerdere medewerkers voor de koffiecorner bij de vestiging van Noppes Kringloopwinkel in Purmerend

Deze functie is voor mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Je hebt beschikking nodig van de gemeente waar je woont of je solliciteert op deze functie als vrijwilliger.

Jouw koppie in de koffiecorner?

De koffie-corner is het centrale punt waar klanten van Noppes een lekker kopje koffie/thee met iets lekkers komen eten. Het is een welbekende plek waar mensen zich thuis en welkom voelen! Als medewerker van de Koffie-corner ben je het gezicht en ontvang je de klanten altijd met een vriendelijke lach.

Help mee in de bediening, met het serveren van koffie, thee en wat lekkers. Ook het opnemen en afrekenen van de bestellingen hoort tot je taken.Doel van deze vacature: Participatie

Kringloopwinkel Noppes Purmerend

Kringloopwinkel Noppes Purmerend
Cantekoogweg 25
1442 LG Purmerend

www.noppeskringloopwinkel.nl

De kringloopwinkels van Noppes verkopen meubels, kleding, schoenen, boeken, platen, cd's, huishoudelijke artikelen, witgoed, video en audioapparatuur, speelgoed, computers, fietsen, wandversiering, verlichting, serviezen, glaswerk en nog veel meer!

Noppes creëert tweede kans voor mens en milieu. Ze beperken de hoeveelheid grof huisvuil door hergebruik te stimuleren, met balans tussen milieu, mens en maatschappij. In de professioneel opgezette, zonder winstoogmerk werkende kringloopwinkels krijgen minder kansrijken op de arbeidsmarkt de mogelijkheid zich op werkgebied te (her)ontwikkelen. Daarmee is Noppes milieubewust, maatschappelijk betrokken en voordelig voor iedereen.


Koffiecorner
De koffiecorner is een centrale plek in de winkel en daarmee een belangrijk visitekaartje. Bezoekers worden ontvangen, gasten of collega's ontmoeten elkaar en het is een broedplaats voor nieuwe ideeën.Meer informatie of solliciteren?

Stuur een mail naar:
Kitty Grigoletto - k.grigoletto@leviaan.nl

Direct solliciteren

*
*
*
* Naam en telefoonnummer of e-mail zijn verplicht.
Wilt u weten hoe Leviaan omgaat met uw persoonsgegevens? Lees dan onze privacy- en cookieverklaring.
Sitemap Disclaimer Colofon Privacy- en cookieverklaring