Zoek in 18 vacatures en 5 trainingen & activiteiten

Filter de zoekresultaten

Filter op regio:

Filter op cluster:

Filter op doel:

Medewerker PostNL afhaalpunt - Kringloopwinkel Noppes Hoorn (Zwaag)

Aantal uur/dagdelen in overleg

Wij zoeken meerdere medewerkers voor het PostNL afhaalpunt in de Noppes kringloopwinkel in Zwaag (Hoorn). De training voor deze functie is op dinsdag 18 mei 2021

Deze functie is voor mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Je hebt beschikking nodig van de gemeente waar je woont of je solliciteert op deze functie als vrijwilliger.

PostNL is de pakketservice van Nederland. In verschillende vestigingen van Noppes kringloopwinkel is een PostNL afhaalpunt+.

Welke taken horen erbij?
Pakketten ontvangen en uitgeven, ordenen van pakketten, werkruimte schoonmaken, samenwerken met andere PostNL en Noppes collegas, klanten ontvangen en eventueel koffie aanbieden, telefonisch contact opnemen met PostNL als klant vragen heeft, netjes houden van de ontvangstruimte en opslagplaats pakketten. De pakketten worden gefrankeerd geleverd. We werken met een computer van PostNL, niet met een kassasysteem. Het is begeleiding aanwezig. 


Over welke competenties beschik je of ben je bereid te leren?

- Op tijd komen
- Verantwoordelijkheidsgevoel
- Verzorgd en representatief 
- Kunnen samenwerken
- Klantgerichtheid en -vriendelijkheid
- Een volledig dagdeel (4 uur) actief zijn


Doel van deze vacature: Participatie

Kringloopwinkel Noppes Hoorn (Zwaag)

Kringloopwinkel Noppes Hoorn (Zwaag)
Marowijne 33-35
1689 AR Hoorn

www.noppeskringloopwinkel.nl

De kringloopwinkels van Noppes verkopen meubels, kleding, schoenen, boeken, platen, cd's, huishoudelijke artikelen, witgoed, video en audioapparatuur, speelgoed, computers, fietsen, wandversiering, verlichting, serviezen, glaswerk en nog veel meer!

Noppes creëert tweede kans voor mens en milieu. Ze beperken de hoeveelheid grof huisvuil door hergebruik te stimuleren, met balans tussen milieu, mens en maatschappij. In de professioneel opgezette, zonder winstoogmerk werkende kringloopwinkels krijgen minder kansrijken op de arbeidsmarkt de mogelijkheid zich op werkgebied te (her)ontwikkelen. Daarmee is Noppes milieubewust, maatschappelijk betrokken en voordelig voor iedereen.


Koffiecorner
De koffiecorner is een centrale plek in de winkel en daarmee een belangrijk visitekaartje. Bezoekers worden ontvangen, gasten of collega's ontmoeten elkaar en het is een broedplaats voor nieuwe ideeën.Meer informatie of solliciteren?

Stuur een mail naar:
Nelleke Vink - n.vink@leviaan.nl

Direct solliciteren

*
*
*
* Naam en telefoonnummer of e-mail zijn verplicht.
Wilt u weten hoe Leviaan omgaat met uw persoonsgegevens? Lees dan onze privacy- en cookieverklaring.
Sitemap Disclaimer Colofon Privacy- en cookieverklaring