Zoek in 23 vacatures en 4 trainingen & activiteiten

Filter de zoekresultaten

Filter op regio:

Filter op cluster:

Filter op doel:

Medewerker kleding - Kringloopwinkel Noppes Zaandam

minimaal 4 uur

Vind jij het leuk om met mode bezig te zijn en heeft tweedehands kleding je interesse? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je helpt mee het textiel te sorteren en beoordeelt of ze winkelkwaliteit hebben. Je prijst artikelen voor verkoop; hangt kleding in de winkel en zorgt voor een nette uitstraling. Je zorgt dat de winkel netjes en schoon is.

Wat verwachten we van je? Dat je op tijd komt, samenwerkt, er verzorgd en representatief uit ziet, en klantgerichtheid bent.

Let op: omdat je onderdeel bent van het werkproces van Noppes is het essentieel dat je over de algemene werknemersvaardigheden beschikt!


Doel van deze vacature: Participatie

Kringloopwinkel Noppes Zaandam

Kringloopwinkel Noppes Zaandam
Cornelis Ouwejanstraat 7
1506 SX Zaandam

www.noppeskringloopwinkel.nl

De kringloopwinkels van Noppes verkopen meubels, kleding, schoenen, boeken, platen, cd's, huishoudelijke artikelen, witgoed, video en audioapparatuur, speelgoed, computers, fietsen, wandversiering, verlichting, serviezen, glaswerk en nog veel meer!

Noppes creëert tweede kans voor mens en milieu. Ze beperken de hoeveelheid grof huisvuil door hergebruik te stimuleren, met balans tussen milieu, mens en maatschappij. In de professioneel opgezette, zonder winstoogmerk werkende kringloopwinkels krijgen minder kansrijken op de arbeidsmarkt de mogelijkheid zich op werkgebied te (her)ontwikkelen. Daarmee is Noppes milieubewust, maatschappelijk betrokken en voordelig voor iedereen.


Koffiecorner
De koffiecorner is een centrale plek in de winkel en daarmee een belangrijk visitekaartje. Bezoekers worden ontvangen, gasten of collega's ontmoeten elkaar en het is een broedplaats voor nieuwe ideeën.Meer informatie of solliciteren?

Stuur een mail naar:
Charlotte Schaap - c.schaap@leviaan.nl

Direct solliciteren

*
*
*
* Naam en telefoonnummer of e-mail zijn verplicht.
Wilt u weten hoe Leviaan omgaat met uw persoonsgegevens? Lees dan onze privacy- en cookieverklaring.
Sitemap Disclaimer Colofon Privacy- en cookieverklaring