Zoek in 26 vacatures en 7 trainingen & activiteiten

Filter de zoekresultaten

Filter op regio:

Filter op cluster:

Filter op doel:

Houtbewerker - Leviaan participatie Industrieweg

2 tot 8 dagdelen per week

Voor onze locatie in Wormerveer zoeken wij deelnemers die affiniteit hebben met houtbewerking. Op de werkplaats doe je ervaring op in werken en leren en ga je aan de slag met het maken van verschillende producten. Van decoratiemateriaal, kistjes en dienbladen tot grove steigerhouten meubelen. Zowel productie- als maatwerk komt aan bod. Ervaring met houtbewerking is niet noodzakelijk. Motivatie en inzet zijn het belangrijkst. We werken aan de hand van een duidelijk stappenplan. Let wel: deze functie is geen betaalde baan en bedoeld voor mensen met een zorgbeschikking.

Ben jij als vrijwilliger geinteresseerd om bij ons aan de slag te gaan? Dat kan natuurlijk ook. Mail je gegevens dan naar m.testroote@leviaan.nl. Zij zal dan contact met je opnemen.


Over welke competenties beschik je of ben je bereid te leren?

- Je hebt affiniteit met houtbewerking 

- Je kunt werken in een groep met clienten 

- Je hebt geduld 

- Je kunt uitleggen hoe een timmerklus gaat


Op deze advertentie kun je solliciteren als je een afstand hebt tot de arbeidsmarkt. Je hebt hiervoor een zorgbeschikking nodig of je kunt op deze functie als vrijwilliger solliciteren.


Doel van deze vacature: Participatie

Leviaan participatie Industrieweg

Leviaan participatie Industrieweg
Industrieweg 1A
1521 NA Wormerveer

www.leviaan.winkel.nl
Bij Leviaan participatie Industrieweg in Wormerveer houdt een vaste werkdagstructuur aan, met op gezette tijden koffie- en lunchpauzes. De activiteiten zijn zo opgezet dat ook mensen met geheugen- of organisatieproblemen het werk goed aankunnen.

Mensen hebben een ruime keuze uit binnen- en buitenwerkzaamheden. In de werkplaats verrichten mensen diverse sorteer- of inpakwerkzaamheden. Ook maakt men hier schuttingdelen, houten bankjes, vogelhuisjes, dienbladen en vliegengordijnen. In toenemende mate werken wij in opdracht van commerci�le organisaties, ter bevordering van de doorstroom naar een reguliere baan.

Bij de groendienst onderhouden mensen plantsoenen en tuinen rondom het gebouw en elders in Purmerend en Zaandam. De werkzaamheden bestaan uit snoeiwerk, tegelen en bestraten, beplantingsplannen maken en het plaatsen van hekwerken.


Meer informatie of solliciteren?

Stuur een mail naar:
Rodney Nolta - r.nolta@leviaan.nl
Zorgbemiddeling - zorgbemiddeling@leviaan.nl

Direct solliciteren

*
*
*
* Naam en telefoonnummer of e-mail zijn verplicht.
Sitemap Disclaimer Colofon Privacy- en cookieverklaring