Zoek in 19 vacatures en 6 trainingen & activiteiten

Filter de zoekresultaten

Filter op regio:

Filter op cluster:

Filter op doel:

Allround medewerker - Superrr Purmerend

24 uur per week

Voor de supermarkt in Purmerend zijn wij zoek naar een allround medewerker.  Bij de Superrr werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en een wens naar een betaalde baan hebben. Stuur je motivatie brief met CV op naar de aangegeven contactpersoon

Wil jij graag met collega's in een supermarkt werken en er samen voor zorgen dat de winkel er spik en span uitziet? Ben jij onze spiegelaar en vakkenvuller? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Over welke competenties beschik je of ben je bereid te leren?

- Goede communicatieve en verkoopvaardigheden 

- Kunnen omgaan met de kassa, pinautomaat en een PC

- Kennis van bestel proces easyorder 

- Betrouwbaar en accuraat


Deze functie betreft geen betaalde baan. Voor het solliciteren heb je een zorgbeschikking nodig. Ook het vervullen van deze functie als vrijwilliger behoort tot de mogelijkheden.


Doel van deze vacature: Participatie

Superrr Purmerend


Superrr Purmerend
Genuahaven 51
1448 KK Purmerend

Superrr Purmerend is een bijzondere supermarkt, gevestigd in de Purmerendse wijk Weidevenne. Bijzonder, omdat het mogelijkheden creëert voor mensen om vanuit leer-werk trajecten te participatie en re-integreren. Vanuit een plezierige werkomgeving, midden in de wijk en binnen de persoonlijke mogelijkheden doen mensen werkervaring op en gaan sociale contacten aan. Er werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die graag met hulp toewerken naar een betaalde baan. 


Superrr zet in op kleinschalige service en kwalitatieve lokale producten. Alle sleutelposities binnen de buurtsuper worden vervult door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, van kassier tot bevoorrader.


De aanwezigheid van Superrr versterkt de sociale structuur van de buurt.


De 3 R’s van Superrr staan voor Retail, Re-integratie en Relatie, in dit geval met de Purmerendse wijk Weidevenne. Superrr is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 18:00 en op zaterdag van 9:00 tot 17:00.Meer informatie of solliciteren?

Stuur een mail naar:

Zorgbemiddeling - zorgbemiddeling@leviaan.nl

Direct solliciteren

*
*
*
* Naam en telefoonnummer of e-mail zijn verplicht.
Sitemap Disclaimer Colofon Privacy- en cookieverklaring