Zoek in 26 vacatures en 7 trainingen & activiteiten

Filter de zoekresultaten

Filter op regio:

Filter op cluster:

Filter op doel:

Op de houtafdeling - Vrijwilliger - Leviaan participatie Industrieweg

Uren in overleg

Voor onze locatie in Wormerveer zoeken wij een vrijwilliger die affiniteit heeft met houtbewerking en die dit ook al behoorlijk onder de knie heeft. Op de werkplaats werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij kunnen je hulp en uitleg goed gebruiken.

Wij maken verschillende producten te weten: decoratiemateriaal, kistjes en dienbladen tot grove steigerhouten meubelen. Zowel productie- als maatwerk komt aan bod. Ervaring met houtbewerking is wel prettig. Motivatie en inzet zijn het belangrijkst. We werken aan de hand van een duidelijk stappenplan. Let wel: deze functie is geen betaalde baan maar een baan als vrijwilliger bij Leviaan

Help jij graag mensen een handje met een activiteit?


Over welke competenties beschik je of ben je bereid te leren?

- Je bent prettig in de omgang 

- Je kunt goed luisteren 

- Je steekt graag je handen uit je mouwen om iets doen met onze medemens


Deze functie betreft geen betaalde baan. Voor het solliciteren heb je een zorgbeschikking nodig. Ook het vervullen van deze functie als vrijwilliger behoort tot de mogelijkheden.


Doel van deze vacature: Reïntegratie

Leviaan participatie Industrieweg

Leviaan participatie Industrieweg
Industrieweg 1A
1521 NA Wormerveer

www.leviaan.winkel.nl
Bij Leviaan participatie Industrieweg in Wormerveer houdt een vaste werkdagstructuur aan, met op gezette tijden koffie- en lunchpauzes. De activiteiten zijn zo opgezet dat ook mensen met geheugen- of organisatieproblemen het werk goed aankunnen.

Mensen hebben een ruime keuze uit binnen- en buitenwerkzaamheden. In de werkplaats verrichten mensen diverse sorteer- of inpakwerkzaamheden. Ook maakt men hier schuttingdelen, houten bankjes, vogelhuisjes, dienbladen en vliegengordijnen. In toenemende mate werken wij in opdracht van commerci�le organisaties, ter bevordering van de doorstroom naar een reguliere baan.

Bij de groendienst onderhouden mensen plantsoenen en tuinen rondom het gebouw en elders in Purmerend en Zaandam. De werkzaamheden bestaan uit snoeiwerk, tegelen en bestraten, beplantingsplannen maken en het plaatsen van hekwerken.


Meer informatie of solliciteren?

Stuur een mail naar:
Marlies Testroote - m.testroote@leviaan.nl
Rodney Nolta - r.nolta@leviaan.nl

Direct solliciteren

*
*
*
* Naam en telefoonnummer of e-mail zijn verplicht.
Sitemap Disclaimer Colofon Privacy- en cookieverklaring