Zoek in 19 vacatures en 6 trainingen & activiteiten

Filter de zoekresultaten

Filter op regio:

Filter op cluster:

Filter op doel:

Exposanten - Gemeentehuis Purmerend

Doe mee aan de kunstexpositie -Stigma in beeld-

Bij Leviaan maken we ons hard om stigma te verminderen, onder andere door mensen ervan bewust te maken met een kunstexpositie in het gemeentehuis van Purmerend, een veel bezochte en centrale locatie.

Deze centrale locatie wordt door veel mensen bezocht en is voor iedereen toegankelijk.

Creatief aan de slag.
Tijdens de expositie brengen we vormen van (zelf)stigma op een creatieve manier in beeld. Daar hebben wij jou bij nodig! Klei, dicht, schilder, teken of schrijf over hoe jij (jezelf) stigmatiseert, hoe anderen jou hebben gestigmatiseerd en wat dat voor jou betekent. Verbeeld het letterlijk, of juist associatief. Druk de ideale situatie uit, of juist het dieptepunt of het gevaar van de stigma. Stigma gaat alle mensen aan. Daarom mag iedereen deelnemen, ook je begeleiders of naasten.

Aanmelden
Meld je kunstwerk voor 1 december 2019 aan. Als je kunstwerk groter wordt dan A3 formaat of als je een beeld of ander 3D kunstwerk wilt maken, overleg dit eerst via ervaringsdeskundigen@leviaan.nl dan zoeken we naar een gepaste oplossing. We gaan er vanuit dat we elk kunstwerk een plekje kunnen geven, mochten we toch een selectie moeten maken, wordt dit van te voren besproken met de betrokken mensen.

Expositie
De expositie is van 23 december tot 6 februari door iedereen gratis te zien op het gemeentehuis van Purmerend. Alle kunstenaars worden uitgenodigd voor de opening op 20 december. Mocht je geen kunstwerk inleveren, maar toch bij de opening aanwezig willen zijn, neem dan contact met ons op.

Deze expositie is mede mogelijk gemaakt door ZonMw.


Doel van deze vacature: Ontmoeting

Gemeentehuis Purmerend

Gemeentehuis Purmerend
Purmersteenweg 42
1441 DM Purmerend

Meer informatie of solliciteren?

Stuur een mail naar:
Marvin Scheffer - m.scheffer@leviaan.nl

Direct solliciteren

*
*
*
* Naam en telefoonnummer of e-mail zijn verplicht.
Sitemap Disclaimer Colofon Privacy- en cookieverklaring